Raquel Gil

dijous, 26 de febrer del 2009

retocar, dimensionar imatges

Avui 26-2-09 hem treballat com retocar una imatge.
Hem entrat al Gimp 2, que és un programa especialitzat en això i ens hem fet una foto i l'hem posat en aquest programa, i el primer pas que hem fet ha estat treure el que no voliem de la imatge, algún intrús, com per exemple alguna persona al darrera. Hem anat a "Barra de herramientas" i hem agafat el primer icono que surt, que és com una goma rectangular i després hem clicat a la imatge i hem seleccionat allò que voliem que quedés com a imatge final anant a "imagen- recortar a la selección".
Després hem anat a "imagen- escalar imagen" i hem posat les mides que voliem per veure la imatge com quedaria, anant a la part d'abaix d'aquesta, on estan els tants per cent, i posar 100%, per veure com quedaria a tamany real.
Després les hem guardat i hem anat al nostre blog, i a la part d'editar la presentació hem posat la nostra imatge i queda la fotografia al costat de la nostra explicació de la presentació.

dimarts, 24 de febrer del 2009

presentació


Hola em dic Raquel i visc a Barcelona, compagino estudis i feina, ja que estic cursant Magisteri infantil. Tinc 20 anys i m'agrada escoltar música i fer natació, però fa temps que no en faig.
Sóc molt familiar, i graciosa. Els meus amics es riuen molt amb mi.
Aquesta és la meva petita presentació pel meu bloc.