Raquel Gil

dimarts, 17 de març del 2009

notebook

Aquesta setmana hem treballat com fer un bloc de notes de google, exactament el notebook.
Per fer-ho hem seguit els següents passos:
Hem entrat a www.google.com/notebook , i un cop a dins , adalt a l'esquerra hem clicat on possa "crear un bloc de notes nou...", i hem posat el nom que hem volgut.
Després hem anat a la pàgina de noves tecnologies i hem seleccionat un paràgraf d'un tema per fer la prova i hem seleccionat i hem clicat al botó dret del ratolí i hem donat a " note this (google notebook)" i ens surt una finestra petita abaix i cliquem a "clip" i agrandem la pàgina i trobem en el notebook el paràgraf copiat.
A sota del paràgraf hi trobem la paraula "comment" on incluirem algún comentari sobre la informació trobada, perquè ho entengui qui ho llegeixi, el perquè has posat aquesta informació...
Després cliquem a "Add labels" per posar etiquetes si volem, i a l'esquerra ens surt les etiquetes que tenim fetes.
Per crear una secció anem a "new note", adalt a la dreta, escrivim el que volem i cliquem sobre ell i el podem moure i posar-lo en la secció que vulguis.
Després anirem a " sharing options", adalt a la dreta, i posarem en un quadrat les direccions de les meves companyes de grup, per poder compartir amb elles la informació que vagi trobant durant el treball.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici